Maradona mu je priznao da je bolji od njega: Čuveni Trinče je sada umro u bolnici zbog krađe bicikla

Tomas Felipe Karlović, poznatiji u Rozariju kao "Trinče Karlović" preminuo je od posledica udarca u glavu od kog se nije oporavio u 74. godini

  • 0
Trinče Karlović Tomas Felipe Karlović, Foto: Printscreen Youtube

Čovek, za koga je svojevremeno i daleko poznatiji i čuveniji Dijego Maradona rekao da je najbolji igrač koji je ikada igrao u Rozariju, nije se probudio iz indukovane kome u kojoj je bio posle napada.

On je prošle srede bio meta kradljivca koji je hteo da mu otme bicikl i tom prilikom ga je udario, Trinče je pao i udario glavom.

- Moj tata je imao novi bicikl, ali to nije razlog da ga neko napadne jer su mu pre toga ukradena i četiri stara bicikla. Sada je u nesvesti na intenzivnoj nezi i u indukovanoj komi - rekao je nakon napada Trinčevov sin Bruno Karlović, uzdajući se da neće doći do tragičnog ishoda.

Karlović je veći deo svoje karijere proveo u nižim ligama, ali je postao legenda Santa Fea i nedavno mu je Maradona dao majicu sa natpisom "Trinće, bio si bolji od mene".

Tomas Karlović je svoju karijeru počeo krajem šezdesetih godina u Rozariju centralu, potom u Flandriji 1972, a onda je došao u Central Kordobu.

Tu je postao legenda, a branio je i boje Kolon de Santa Fea i Deportivo Maipu de Mendoze.

Posebno je privukao pažnju pred Svetski kup 1974. godine kada se reprezentacija Argentine pripremala u Rozariju sa Mariom Albertom Kempesom i igrala prijateljski meč protiv Karlovića koji se istakao i ostao upamćen u očima Argentinaca.

Video: Selektor Crne Gore iz karantina u Francuskoj: Planiramo put na Mars, a virus nas blokirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA