Dugo se čeka ta dupla kruna: Borjan ima jednu želju pred nastavak sezone

Njega i saigrače raduje povratak na travu

  • 8
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Golman Crvene zvezde Milan Borjan želi da ove godine njegova ekipa osvoji duplu krunu bez koje je lani ostala zbog Partizana.

Crno-beli su 2019. slavili trijumfom 1:0, pa se srpski šampion tada zadovoljio titulom prvaka države.

Posle skoro dva meseca pauze, u novim i potpuno neočekivanim okolnostima zbog korona virusa, Borjan i ekipa se ove godine vraćaju treninzima i pripremaju za takmičarske izazove.

- Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Uželeli smo se svega, naročito da se vidimo i popričamo između sebe. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu - kaže Borjan za klupski sajt misleći na mladog kolegu Andriju Katića i iskusnog Zorana Popovića.

Borjan žali zbog toga što će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti prazne, ali poručuje da je najvažnije što se od 30. maja vraćaju takmičenju.

Zvezda se nada odbrani titule, a u igri je i za pobedu u Kupu, odnosno borbi za duplu krunu koju tim iz Ljutice Bogdana čeka još od 2007.

- Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone - kaže Borjan.

On i saigrači su tokom karantina zbog borbe protiv korona virusa učestvovali i u akciji "Od Zvezde s ljubavlju" u kojoj su darivali najstarije zvezdaše.

Milan smatra da ovakva akcija izdvaja Zvezdu kao jedan od retkih, ako ne i jedini klub na svetu.

- Pokazali smo da imamo veliko srce i to me mnogo raduje, jer je Zvezda možda i jedini klub na svetu koji je obradovao svoje navijače na takav način i stvarno sam preponosan na ceo svoj tim što smo svi zajedno učestvovali u tome - istakao je kapiten Crvene zvezde.

Video: Katai se javio iz karantina: Bez fudbala u MLS mesec i po dana

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA