≫ 

Bivši reprezentativac Hrvatske završio u zatvoru: Izbačen iz stana, dobio i zabranu prilaska supruzi

Vukojeviću izrečene mere naon napada na suprugu

  • 6
ognjen vukojević Foto: MN Press

Bivši hrvatski reprezentativac i aktuelni selektor mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević, završio je u policiji zbog nasilnog ponašanjai pretnji svojoj supruzi.

Prenoćio je u zagrebačkom zatvoru Oranice, prenosi portal indeks.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga porodice, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne pretnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao kući u pripitom stanju i krenuo da preti supruzi, što je kasnije i potvrđeno nakon što je eks reprezentativac "Vatrenih" izveden pred sud.

Njemu je nakon saslušanja izrečena mera zabrane približavanja supruzi na 200 metara što znači i da će morati da se odseli iz stana u kome je dosad živeo sa njom.

Vukojevića je u toku dana saslušao dežurni državni tužilac.

- Takvo okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod njegove supruge osećaj straha i ugroženosti za njen život i za život članova njene porodice. Nakon ispitivanja okrivljenog, Opštinsko državno odvetništvo u Zagrebu je donelo rešenje kojim je okrivljenom naložilo mere opreza zabrane približavanja žrtvi i zabranu uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom te meru opreza udaljenje iz doma u kojem stanuje zajedno sa suprugom - saopšteno je iz zagrebačkog tužilaštva.

Prema navodima hrvatskih medija, incident među supružnicima desio se u četvrtak nešto posle ponoći. Vukojevića je prijavila 38-godišnja supruga, inače bivša hrvatska misica, za pretnje smrću jer je verbalni okršaj pod okriljem noći izašao izvan klasičnih okvira.

Bivši fudbaler je kući stigao pripit, njegovoj supruzi je zasmetala njegovo stanje pa je počeo vikati na nju. Pritom joj je navodno pretio smrću, i njoj i članovima njene porodice.

Videvši da komunikacija dobija sasvim drugu dimenziju, Vukojevićeva supruga je pokušala telefonom da pozove policiju, međutim, on joj je telefon istrgao iz ruke i odgurnuo.

Ubrzo je intervenisala policija i uhapsila ga, a Vukojeviću je izmereno 0,6 promila alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    9. maj 2020 | 12:01

    Ognjen Vukojevic HRVAT!!!?? Pa to je isto kao kada bi mi rekli da je Maradona Brazilac, eto toliko je on Hrvat.

  • ХАЏИ КОСТА

    9. maj 2020 | 15:40

    ХРВАТ ЈЕ ИСТО КО И БОШЊАК ИЗМИШЉЕНА НАЦИЈА СВЕ ТО СУ БИВШИ СРБИ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA