≫ 

Kjelini objavio autobiografiju, teško izvređao Balotelija i "najgoreg među najgorima"

Nakupilo se mnogo toga u karijeri iskusnog defanzivca, pa je bilo vreme da se sve to stavi između korica

  • 0
đorđo kjelini Foto: Tanjug/Ap

Đorđo Kjelini je još jedan u nizu igrača koji je odlučio da svoju karijeru pretoči u knjigu, a ima i šta da ponudi njegovim fanovima koji su i pre izlaska autobiografije mogli da saznaju koju dvojicu igrača štoper Juventusa ne može da podnese.

U knjizi "Io, Giorgio", koja će biti objavljena naredne nedelje, Kjelini je bez dlake na jeziku između ostalog pisao o dvojici najomraženijih igrača sa kojima je igrao, Mariju Baloteliju i Felipeu Melu.

- Bio sam stvarno razočaran dvojicom igrača i sve sam to potvrdio i u kjnizi. Baloteli je negativac, loša osoba, bez poštovanja prema ostalima. Tokom Kupa Konfederacija protiv Brazila 2013. godine nijednog trenutka nije želeo da bilo kome pomogne za bilo šta, tad je zaista zaslužio šamarčinu. Vidim da ga neki svrstavaju u pet najboljih napadača na svetu, ali ja ga nikad nisam video ni među deset ili dvadeset najboljih - izjavio je za list "La Repubblica".

Ipak, Baloteli nije najgori saigrač sa kojim je Kjelini delio svlačionicu.

- Postojao je neko gori od njega, Felipe Melo: on je bio najgori od najgorih - kratko i jasno je Brazilca opisao Kjelini sa kojim je igrao u Juventusu od 2009. do 2011. godine.

- Ne mogu da podnesem ljude koji ne poštuju nikoga, one koji uvek kontriraju. Sa njim u blizini, konstantno sam imao utisak da će da se desi tuča. Rekao sam tada direktorima u klubu "on je trula jabuka".

Kjelini je najavio da će sav profit od prodaje autobiografije biti uolaćen u humanitarne fondove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA