≫ 

Monstruozan zločin: Fudbaler udavio svog sina u bolnici, pa prevario lekare da ga je ubila korona!

Detalji zločina su totalno jezivi

  • 10
Mesto zločina Foto: Pixabay

Šeher Toktaš, turski fudbaler iz Bursa Jildirimspora udavio je svog petogodišnjeg sina jastukom, dok je dete bilo u bolnici zbog korona virusa.

Dečak je u bolnicu primljen 23. aprila, a svirepi zločin se desio u sobi u kojoj je Toktaš bio sa svojim sinom. Posle dva sata u sobi sa dečakom, pozvao je lekare i oni su mogli samo da konstatuju smrt.

Isprva se verovalo da je reč o komplikacijama uzrokovanim korona virusom, ali je stvarnost bila daleko brutalnija.

- Nikada nisam voleo svog najmlađeg sina, još od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam voleo, ali nemam mentalnih problema - rekao je fudbaler.

On je kasnije priznao i ostale jezive detalje slučaja koji je šokirao Tursku.

- Stavio sam mu jastuk na lice dok je ležao na leđima i nisam podizao 15 minuta, sve vreme sam pritiskao. On se sve vreme borio i kad je prestao da diše podigao sam jastuk. Tada sam pozvao doktore da pomognu kako bih se oslobodio sumnji - rekao je Toktaš.

Fudbaler niželigaša je zločin priznao 11 dana od ubistva, kada se javio policiji. Po svemu sudeći, čeka ga doživotna kazna zatvora.

Video: Ronaldo za vreme karantina u treningu sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA