Srbin golom "otvorio" fudbal u Koreji: Svi ga pamte po tome što nije hteo u Partizan zbog navijača

Paločević strelac za Pohang sa penala

  • 0
Aleksandar Paločević Printskrin: Youtube/K리그 (K LEAGUE)

Fudbal u Južnoj Koreji je zvanično počeo ovog vikenda, a ono što je obeležilo 1. kolo svakako je i gol srpskog internacionalca Aleksandra Paločevića!

Bivši vezista Vojvodine bio je strelac, doduše, sa bele tačke u 71. minutu - u pobedni njegovog Pohanga nad Busanom rezultatom 2:0.

Paločevića se, inače, svi sećaju po odličnoj "levici" kojom je maltretirao golmane u Srbiji u dresu OFK Beograda i Vojvodine, ali i po odluci da ne pređe u Partizan.

Podsetimo, Paločevića su crno-beli tražili 2017. godine, u trenutku kada mu je istekao ugovor sa Vošom, ali se ovaj vezista odlučio za portugalski Aruku.

- Boravak u Vojvodini za mene je jako lepo iskustvo i jedini klub u koji želim da odem iz Novog Sada je inostrani. Pojavile su se špekulacije da bih mogao da odem u Partizan, ali jako poštujem navijače Voše i takva kombinacija ne dolazi u obzir - rekao je Paločević tada.

Posle Aruke igrao je za Nasional, zatim je 2019. stigao u Pohang, a njegov gol Busanu možete pogledati od 7.20 na videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA