≫ 

Junajted doveo defanzivca koji drži rekord najbržeg gola u dresu Barse

Mladi Hurado (16) dao je najbrži gol u mlađim kategorijama kluba

  • 0
Old Traford, Mančester Junajted, stadion Foto: pixabay.com

Iako još nema zvanične potvrde klubova, skoro svi španski i engleski mediji su preneli da je Mark Hurado napustio Barselonu i sve dogovorio sa Mančester junajtedom!

Reč je o 16-godišnjem desnom beku kog će Junajted na leto platiti dva miliona evra Barsi, a koji je poznat i po tome što je na jednom meču mlađih kategorija dao gol posle samo pet sekundi. Ujedno, to je i dalje rekord računajući "katalonski klub".

Za njega kažu da je prototip desnog beka i da najviše sliči Hektoru Beljerinu koji je svoje ime izgradio u Arsenalu i koji je reprezentativac Španije.

Što se tiče Hurada, on je navodno odbio trogodišnji ugovor koji mu je Barselona nudila. Kako mediji u Engleskoj navode, sam igrač misli da će dobiti veću minutažu u Junajtedu koji na desnoj strani ima Arona Van Bisaku.

Međutim, Van Bisaka je poznat po tome što je defanzivno besprekoran, ali je poprilično "tanak" u ofanzivi. A u Junajtedu smatraju da bi mu Hurado, između ostalog, pomogao kao ozbiljna konkurencija.

U nastavku pogledajte najbolje poteze ovog mladog španskog fudbalera:

Video: U stanju sam da ubijem svakog ko vara: Brutalna izjava Sava Miloševića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA