Ferguson je imao 4 miljenika, nikada ih nije dirao: Gigs otkrio tajne iz svlačionice Junajteda

Međutim, sve su mu vratili na terenu

  • 2
Ser Aleks Ferguson, Vimbldon Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

Samo četvorica igrača su mogli da "rade šta hoće" u dresu Mančester junajteda, a da ne budu kažnjeni od strane Aleksa Fergusona!

To je javnosti otkrio Rajan Gigs koji je sa Fergijem u Junajtedu sarađivao od 1990. do 2013. godine, ali nije bio među tom četvoricom.

- Prvi je bio Erik Kantona. Bilo je utakmica kada ništa nije napravio. Niti je dao gol, niti je asistirao, a nije se čak trošio ni u odbrani kao Runi ili Tevez. I onda bismo sedeli u svlačionici posle meča i komentarisali kako će osetiti Fergusonov bes. Ali, ništa se ne bi desilo - rekao je Velšanin i dodao:

- Sledeću utakmicu Kantona bi dao gol ili napravio neku svoju magiju. Ostala trojica su bili Brajan Robson, Roj Kin i Kristijano Ronaldo. Velike zvezde Ferguson je tretirao na poseban način, jer je znao da će mu se oni odužiti na terenu.

Otkrio je Gigs i zašto je on bio na tapetu kod Fergija.

- Bio sam u nemilosti nekoliko puta. Šest ili sedam puta bio sam kažnjavan zbog rasprava s njim, zbog svađa. U tim trenucima nije mi bilo svejedno, ali posle nekoliko godina Ser Aleks mi je rekao da bi voleo kada bih mu uzvratio. To mu je govorilo da mi je stalo, da nisam ravnodušan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA