• 1

Saznajemo! Odluka o broju klubova Superlige u četvrtak: Večiti rivali dobijaju funkcije u Zajednici

Pored izbornih aktivnosti na zasedanju će se raspravljati i o nastavku tekuće sezone, ali će predstavnici klubova takođe dobiti priliku da se izjasne u vezi sa takmičenjem naredne godine

  • 1

Zajednica Superlige i Prve lige Srbije održaće u četvrtak sednicu Skupštine, koja će po vokaciji biti izborna, te će na njoj biti izabrano novo predsedništvo, saznaje Telegraf.

Kako trenutno stvoje stvari aktuelni predsednik Dragomir Lazović će biti reizabran na funkciji, ali će u Izvršnom odboru doći do nekih promena.

To se, pre svega, odnosi na dva najveća srpska kluba Partizan i Crvenu zvezdu, koji će dobiti svoje predstavnike i to na potpredsedničkim funkcijama, što do sada nije bio slučaj.

Iz izvora bliskih i klubovima i Zajednici Superlige i Prve lige Srbije može se čuti da će crno-bele predstavljati generalni direktor kluba Miloš Vazura, a crveno-bele Marko Petrović, koji je nasledio funkciju i ingerencije poslovnog direktora od Stefana Pantovića.

Takođe, nisu isključene još neke promene u Izvršnom odboru, ali o tome će u četvrtak odlučivati delegati i to iza zatvorenih vrata, jer je odlučeno da zasedanje Skupštine prođe bez prisustva predstavnika medija.

Pored izbornih aktivnosti na zasedanju će se raspravljati i o nastavku tekuće sezone, ali će predstavnici klubova takođe dobiti priliku da se izjasne u vezi sa takmičenjem naredne godine.

Dakle, imaće priliku da daju predloge takmičenja u sezoni 2020/2021, pošto su od Zajednice ranije dobili na upit da razmisle na pomenutu temu i iznesu stav na predstojećem zasedanju.

Inače. sednica Skupštine Suprelige i Prve lige Srbije će ovoga puta biti održana u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije i to u velikoj sali, kako bi se ispoštovale sve bezbednosne mere, usled pandemije korona virusa, koja jenjava, ali je i dalje aktuelna u našoj zemlji.

(Z. Ivković)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    Dokle bre taj VAZURA ! Ko njega forsira. AMATERCIC koji nisti nas PARTIZAN. PROTERAO NAVIJACE POMOCU NJEGOVIH VODJA PROFITERA. AMATER.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima