Paunović o Luki Joviću: Ako ne "naučite da živite s tim novcem", brzo ćete se vratiti gde ste bili

Paunović objasnio šta je srpskom napadaču potrebno za uspeh u Madridu

  • 1
Veljko Paunović Foto: MN Press

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović i dalje veruje da Luka Jović može da napravi uspešnu karijeru u Realu!

Paunović je nedavno dao jedan intervju za "Radio Marca" u kom je, između ostalog, govorio o tome šta je Joviću potrebno da se "probudi."

- Svi su očekivali da ćemo videti mnogo više od Jovića. Prošao je kroz period adaptacije u velikom klubu i dalje se nadam da ćemo od njega videti ono najbolje. Zidan se dobro pobrinuo za njega, ali čini mi se da mu nedostaje veteran, neki mentor, koji će ga uhvatiti za ruku i pokazati mu kako se radi u velikim klubovima poput Reala, Barselone ili Atletika - rekao je Paunović i dodao:

- Jović mora da uradi sve što je do njega i da nađe nekog ko će ga voditi u Realu. Uslovi u Real Madridu su teški i morate da ih ispunite kako biste mogli nečemu da se nadate. Ako dobijete na lutriji, morate da naučite da živite sa tim novcem. U suprotnom brzo ćete se vratiti tamo gde ste bili.

Podsetimo, Jović se nedavno vratio iz Beograda u Madrid i priključio se treninzima, ali je ustanovljeno da ima povredu stopala koja će ga odvojiti van terena do kraja sezone.

U međuvremenu smo napravili i hronologiju pada najskupljeg srpskog fudbalera, odnosno kako je "Luka upropastio karijeru zbog Sofije Milošević."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA