≫ 

"Roma nas je opasno prevarila, bez 'biznismena' ni stan nismo mogli da iznajmimo! Jedva smo pobegli"

Posle horor filma u Romi otišao je kući, a sada ga traže Borusija, Arsenal i Totenhem

  • 1
Žerson na vezi, zovu ga Arsenal, Totenhem i Borusija Žerson u dresu Flamenga, Foto: Printscreen Youtube

Toliko se promenilo stanje za prilično kratko vreme u životu 22-godšnjeg Brazilca. Fudbaler Flamenga Žerson preporodio se i preporučio mnogim evropskim klubovima, potvrdio je otac veziste Markos Santos.

Žerson je tri godine proveo u Romi gde je otišao 2016. godine jer je njegov bivši klub Fluminense hteo više novca.

Tada je među zainteresovanima bila Barselona, ponuda je bila na stolu, ali je Romina bila bolje "podebljana".

- Barselona je htela da plati samo osam miliona evra, a Fluminenseu su stvarno bile potrebne pare. Zato smo odlučili da idemo u Romu za 16 miliona. Roma je htela da potpišem sa agentom i tu su nas prevarili. Prevarili su nas toliko da nismo mogli da iznajmimo kuću već smo morali da budemo u hotelu tri meseca - priča Markos.

Tu se ne završava kraj muka fudbalera i njegovog oca i menadžera.

- Sve kuće koje smo pokušali da iznajmimo, morali smo da popričamo sa tim biznismenom, čije ime neću ni da izgovaram. Rešili smo to tek pošto je Žerson popričao sa Frančeskom Totijem. Preselili smo se u njegov stan. Ali ništa od toga jednostavno nije išlo. Sećam se da je dao dva gola Fiorentini i da posle toga nije igrao više - žali se Markos Santos.

U spletu čudnih okolnosti, Žerson je u jednoj situaciji stavljen na stranu, iako tu nikada nije trenirao, da čuva Gonzala Iguaina.

- Hvala Bogu, na kraju smo uspeli da pobegnemo odande - kaže otac momka koji je prošlog leta postao najskuplje plaćeni fudbaler Flamenga u transferu vrednom 11,8 miliona evra.

Na 42 nastupa za Romu dao je dva gola, ali sada opet privlači pažnju Evropljana, Totenhema, Borusije Dortmund i Arsenala.

- Niko nije znao za Arsenal, ali sada vam kažem i svi mogu da znaju. Svi za koje ste čuli su istiniti. Ali, za sada su se iz Totenhema i Dortmunda samo raspitivali - rekao je Santos.

Video: Luka: Pribojavao sam se skinsa pre Rada jer sam Rom, ali su me maksimalno poštovali

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksi

    12. maj 2020 | 07:15

    Jaoj jadni oni,morali tri meseca da zive u hotelu. . .samo neka ste preziveli taj horor!🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA