≫ 

Zvezda u subotu igra prijateljski meč: Obezbeđen TV prenos sa Marakane, poznata je i satnica

Podsetimo, crveno-beli su meč protiv omladinaca najpre trebali da igraju u petak

  • 0
marakana Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 10.30 minuta odigraće prijateljski meč protiv omladinske selekcije crveno-belih koju predvodi Slavoljub Đorđević.

Biće to prvi meč crveno-belih još od početka pandemije korona virusa, a ono što je bitno jeste da je TV Arena Sport obezbedila direktan prenos sa pomoćnog terena Marakane.

Upravo je za pomenutu televiziju govorio i trener omladinaca Slavoljub Đorđević.

- Odlične igre, nastupi u Ligi šampiona, daju nam nadu da će Deki Stanković u subotu videti dosta potencijala u našoj deci i da će u najskorijoj budućnosti nekolicina njih zaigrati za prvi tim. Mi smo fantastičan kolektiv, imamo jasno definisana pravila ponašanja kako na terenu, tako i van njega. Pohvale na račun njihovog ponašanja van terena podjednako mi prijaju kao i one vezane za igru i kvalitet.

Kada je utakmica u subotu u pitanju, Đorđević nema dilemu.

- Mnogo smo se uželeli fudbala. Siguran sam da postoji mogućnost da se utakmica igra pred publikom, da bi bilo nekoliko hiljada navijača. Stručni štab kao i rukovodstvo kluba redovno prate igre mlađih kategorija, samim tim dobro poznaju moju ekipu. Deca su svesna da će mnoge oči biti uprte u njih. Verujem da ih to neće sputati da se predstave u najboljem svetlu – zaključuje Slavoljub Đorđević.

Video: Kako je izgledalo prvo okupljanje Zvezde? Stanković vodio trening u tri grupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA