≫ 

Bugarski velikan se raspada: Gazda pobegao u Dubai zbog utaje poreza pa poklonio klub premijeru

Treba im hitno milion evra da prežive...

  • 1
SARAJEVO BRNABIC DOLAZAK Borisov sa Anom Brnabić; Foto: Tanjug/Vlada RS/Slobodan Miljević

Vlasnik Levskog iz Sofije, privrednik Vasil Božkov, koji se trenutno u Dubaiju skriva od optužbi za utaju poreza u Bugarskoj, objavio je da je poklonio sve akcije kluba premijeru ove zemlje Bojku Borisovu.

Nije tajna da je prvi čovek Bugarske veliki navijač popularnog kluba iz Sofije i osvedočeni ljubitelj fudbala, ali je pitanje da li će prihvatiti ovaj velikodušan poklon.

Božkov krivi kabinet Bojka Borisova za svoje poslovne probleme. Njegova kompanija koja se bavi organizovanjem igara na sreću izgubila je nedavno licencu za rad, a sva prava na organizovanje lutrije u zemlji preuzela je ekskluzivno država Bugarska.

Poklanjanje akcija Borisovu je zato ironičan potez od strane vlasnika Levskog.

Inače, Levski se trenutno raspada finansijski bez pomoći Božkova. Očajnički im je potreban milion evra da isplate zarade fudbalera u proteklih nekoliko meseci. Ukoliko uskoro ne pronađu taj novac svi igrači će biti slobodno u izboru nove sredine.

Zanimljivo da ova vest stiže samo dan nakon što je Zvezdan Terzić najavio mogućnost osnivanja zajedničke regionalne lige sa klubovima iz Bugarske, Rumunije i Mađarske.

Deluje da bugarski velikan ima mnogo važnije probleme na meniju trenutno...

Video: Stalone i Borisov odmerili snagu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA