≫ 

Užas u kući fudbalera Totenhema: Razbojnici ga tukli, pretili nožem, pokupili dragocenosti!

Dele Ali još jedan u nizu igrača Premijer ligi koji su se našli na meti razbojnika

  • 0
dele ali Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Totenhema Dele Ali napadnut je u svom domu od strane dvojice nepoznatih provalnika koji su u sredu, malo iza ponoći, provalili na njegovo imanje u severnom Londonu, i u kuću iz koje su odneli dragocenosti, pišu engleski mediji.

Osim Alija, koji je u izolaciji, u kući su se u tom trenutku nalazili njegova devojka, njegov brat i njegova devojka, kao i Alijev dugogodišnji prijatelj.

U trenutku upada provalnika, ova četvorka se nalazila u prizemlju, dok je fudbaler bio na spratu u svojoj sobi.

Jedan od provalnika je jednom trenutku udario Alija u lice pošto je ovaj oklevao da se povinuje njihovim zahtevima, a onda je uz pretnju nožem, zajedno sa saučesnikom, pokupio satove i nakit iz kuće.

Obojica su hitro napustila kuću i pobegla u nepoznatom pravcu.

Iz policije je stiglo saopštenje povodom ovog događaja.

- Policija je alarmirana negde 35 minuta iza ponoći u sredu 13. maja, u pitanju je bila prijava plačke na adresi Barnet. Dva muškarca su upala na posed i ukrala nakit i satove, pre nego što su pobegli. Vlasnik kuće, momak u dvadesetim godinama, pretrpeo je lakše povrede lica posle napada. Nije bilo potrebe da mu se ukaže lekarska pomoć - rečeno je iz policije.

Istraga povodom ovog slučaja je pokrenuta, a policiji bi posao trebalo da olakšaju sigurnosne kamere koje pokrivaju čitav Alijev posed.

Ovo nije prvi napad i drska pljačka fudbalera Premijer lige. Krajem marta nepoznati provalnici na isti način su opljačkali bivšeg igrača Arsenala i Čelsija Ešlija Kola, navodno su ga čak i vezali, a najfrapantniji akt nasilja i pokušaj pljačke igrača desio se prošle godine kada su, usred bela dana, na meti bili Mesut Ozil i Sead Kolašinac.

Samo zbog ludo hrabre reakcije Kolašinca, koji je pružio otpor naoružanim napadačima, pljačkaši nisu stigli do svog plena.

Kasnije se utvrdilo da je reč o albanskim bandama koje haraju Londonom.

Nedavno je Alijev saigrač iz Totenhema, golman Ugo Loris, kupio psa za 17.000 funti upravo zbpg sve učestalijih napada razbojnika na fudbalere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA