≫ 

Čovek koji je doveo Nemanju Radonjića iz Zvezde dobio otkaz u Marselju

Velike promene na Velodromu posle jedne od boljih sezona

  • 0
Nemanja Radonjić Nemanja Radonjić; Foto: AP/Tanjug

Rukovodstvo Olimpika iz Marselja objavilo je večeras da je prekinulo saradnju sa sportskim direktorom Andonijem Zubizaretom i to godinu dana pre isteka ugovora Španca na Velodromu.

To znači da je pod znakom pitanja i budučnost trenera Andrea Viljaša Boaša kojeg je upravo Zubizareta doveo prošlog leta, iako je Olimpik posle nekoliko užasnih godina imao konačno pristojnu sezonu koju je okončao na drugom mestu iza šampiona Pari Sen Žermena.

Zubizareta je direktorsku ulogu u Marselju obavljao od oktobra 2016. godine, a jedan od najunosnijih transfera koje je obavio bila je kupovina Nemanje Radonjića iz Crvene zvdzde za 12 miliona evra.

Nišlija se ove sezone konačno afirmisao na Velodoromu gde je pružao dobre partije, posebno u novembru i decembru, pre nego što se povredio i operisao preponu početkom marta.

Prema navodima medija iz Francuske i Portugalije, i trener Viljaš Boaš je blizu odlaska iz Marselja posle raspleta sa Zubizaretom. Idila je očigledno kratko trajala...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA