≫ 

Mamin sin bi iz Juventusa, hoće kod svog najvoljenijeg trenera

Rabio se nije dugo zadržao u Torinu

  • 0
Adrijan Rabio Foto: Youtube.com

Fudbaler kojeg bije glas da je "mamin sin" zbog činjenice da mu je majka agent, Adrian Rabio, na putu je odlaska iz Juventusa, tvrdi pariski "L’Equipe", koji donosi informaciju da vezni igrač ima i želju kada je reč o nastavku karijere - Everton.

Međutim, njegova želja je jedno, a u stvarnosti postoji i neko ko se takođe pita o njegovoj sudbini, Juventus.

U klubu ni najmanje nisu zadovoljni igrama fudbalera kojem su dali 7.5 miliona evra platu (ugovor četiri godine), definitivno su ga "bjankoneri", piše francuski list, otpisali nakon loše partije protiv Liona u prvom meču osmine finala Lige šampiona, i tad već su rešili da ga prodaju ili zamene za boljeg.

To je ideja Juventusa koji želi da ponudi Rabioa, navodno Čelsiju, Mančesteru ili Arsenalu, a da zauzvrat dobiju Pogbu ili Žoržinja koji su glavne mete.

Ipak, u čitavu priču se umešala majka fudbalera Veronik, koja je nezadovoljna tretmanom koji ima njen sin u klubu, posebno nakon što mu je Juve redukovao iznos naredne četiri plate. To je bila "kap" koja je prelila čašu nezadovoljstva, ali nezadovoljni su i u Juventusu i zbog neprofesionalnosti Rabioa, jer se ovaj među poslednjima vratio u Torino prethodnih dana.

Takođe, kruže i spekulacije da je Rabio deo "paketa" uz Miralema Pjanića za transfer u Barselonu, koja bi u suprotnom smeru poslala Artura.

Međutim, isti izvor navodi da je jedina želja Rabioa da igra kod Karla Anćelotija u Evertonu, budući da sa njim ima poseban odnos, jer mu je Italijan dao šansu 2012. godine u Pari Sen Žermenu kada je Francuz imao 17 godina.

Još jedan problem mogućem transferu je plata igrača koja nije mala, doduše Rabio je spreman i da mu se ona redukuje samo da napusti Juve i otvori novo poglavlje u karijeri.

Francuz je do prekida sezone odigrao 24 utakmice za Juventus, bez gola i bez asistencije.

Video: Da je donji deo bikinija pomerila još samo milimetar, video bi bio za 18+

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA