≫ 

Milošević posle prvog prolećnog testa: Iznenađujuće smo dobri, pohvale dvojici novajlija

Trener Partizana sabrao utiske nakon sparing duela svojih igrača u Humskoj

  • 0

Sunce je ogrejalo Humsku, gde se opet, nakon dvomesečne pauze, igra fudbal.

Doduše igrali su ga prvotimci Partizana podeljeni u dva tima, "crnog" i "belog", a trijumf je odneo ovaj drugi sastav, i to sa dinamičnih 3:2.

Trener Savo Milošević je bio zadužen za suđenje, delio je pravdu, ali i strogoću, pa je tako crveni karton zbog "dugog jezika" pokazao Strahinji Pavloviću. Sve u svemu, Savo je psole meča izjavio da su njegovi igrači delovali "iznenađujuće dobro" danas.

- Sad smo malo komentarisla mi u tručnom štabu, svako je imao lični osećaj kako je sve ovo izgledalo, međutim svi se slažemo - jer su neki bili i na tribinama, pa smo imali sve uglove - da je zajednički utisak da je 55-60 minuta bilo dobro. Iznenađujuće dobro s obzrom na situaciju i da smo praktično van ritma dva meseca. Igrači su imali dobar voljni momenat. Naravno da su u poslednjih 10-15 minuta noge postale "teške", fali tog takmičarskog ritma, ali moramo da budemo zadovoljni. Ja sam zaista zadovoljan, i odnosom, i kvalitetom igre u većem delu meča. S obzirom na to da je teren u perfektnom stanju videla se i volja igrača da igraju i to je isto uticalo na dobru igru.

Naredni period, najavljuje Savo, biće paklen po njegove igrače.

- Naredna nedelja će biti najteža. I ova je bila dosta teška, ali moramo i sledeću da pojačamo još, a onda posle toga, u poslednjoj nedelji pred nastavk prvenstva moramo da spuštamo ritam. Čeka nas fizički jako teška i zahtevna nedelja, ali verujem da smo ove nedelje napravili dobru osnovu i dobru bazu da možemo sad da pojačamo.

Savo je objasnio zbog čega je imao strog kriterijum suđenja.

- Rekao sam im da je zabranjeno da prigovaraju, međutim jako je teško uzdržati se kada su otkucaji srca na 200. lako je to ovako sa strane pričati, reagovati i donositi zaključke, ali kada ste unutra na terenu, kada počne da se muti u glavi teško se kontrolisati. Obe ekipe su imale jaku želju i voljni momenat i kada je tako, onda mogu malo da dopustim i nervozu.

Denis Stojković i Nikola Štulić su nova imena u igračkom kadru, i obojica su ostavila odlilan utisak. Stojković je tinejdžer koji nakon nekoliko epizoda u Evropi stigao među crno-bele (nije još pod ugovorom), do je Štulić još jedan potencijalni "biser" iz omladinskog pogona.

Stojković je na ovoj utakmici bio asistent i pogodio je stativu sa 25 metara, dok je Štulić iznudio penal.

- Obojica za svaku pohvalu, ali neću puno o njima - očito je Milošević veoma zadovoljan onim što je video od ove dvojice momaka.

Vrhunski fudbal ponovo se igra, a odmah na početku veliki rurski derbi Dortmund - Šalke (15.30). Domaćin je četiri boda iza Bajerna, dok se gost bori za plasman u Evropu. Kec je 1,60, baš kao i opklada 3+. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Šalke.

Lajpcig nije odustao od titule u Bundesligi, devet kola pre kraja ima pet bodova manje od Bajerna, i pobeda protiv Frajburga (15.30) je imperativ. Kec je 1,33, a kombinazzija 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lajpcig - Frajburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA