≫ 

Otišao iz karantina zbog smrti tasta: Sada ne može da vodi tim protiv Bajern Minhena

Šta je to sa trenerima u Nemačkoj?

  • 0
Urs Fišer otišao iz karantina zbog smrti tasta, Foto: Printscreen Youtube

Trener Union Berlina Urs Fišer prekršio je karantin da bi otišao na porodično okupljanje i žalost, zbog čega neće moći da vodi ekipu protiv Bajern Minhena.

Fišer je u ponedeljak izašao iz karantina zbog smrti tasta, iako je nedelju pre povratka Bundeslige morao da bude zatvoren.

On će se vratiti pred meč, ali neće moći da bude sa timom, a moraće i da odradi dva testa na korona virus, pa ako budu negativna, dobiće dozvolu da se priključi ekipi u trening centru.

Union Berlin je ove sezone imao nekoliko zapaženih rezultata, pre svega pobede nad Borusijama iz Dortmunda i Mehengladbaha, ali zbog korona virusa neće imati podršku svojih navijača u nastavku prvenstva.

Sledeća utakmica im je zakazana za nedelju u 18 sati, a pre dvomesečnog prekida Bundeslige su bili na 11. mestu Bundeslige sa 30 bodova.

Fišer inače nije prvi stručnjak u Nemačkoj kom se desilo ovako nešto jer je ranije karantin prekršio i trener Augzburga Hajko Herlih - i to da bi kupio pastu za zube.

Video: Milojević o izjavi Borjana posle Bajerna da neki igrači igraju samo za pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA