≫ 

Verner očajnički hoće u Liverpul: Čekaće ako treba i godinu dana

Redsi su poželjna meta

  • 0
Timo Verner Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Lajpciga Timo Verner nalazi se na radaru mnogih velikih klubova u Evropi, ali se po pisanju engleskih medija na njegovom radaru pre svih nalazi Liverpul.

On, prema pisanju Atletika, očajnički želi na Enfild, tako da će radije sačekati još godinu dana u Nemačkoj, ako mu transfer u Liverpul propadne ovog leta zbog pandemije korona virusa.

Jirgen Klop je još ranije rekao da je Verner odličan kvalitet za uloženi novac, a postoje glasine da je već lično pričao i sa samim 24-godišnjim napadačem.

Tim sa Enfilda je poslednjih godina drastično napredovao i konkurentan je i u Engleskoj i u Evropi.

Sa 28 golova u 40 mečeva za klub i reprezentaciju, Verner se preporučio na najbolji način, ali je pitanje koliko će korona finansijski udariti po klubovima pred leto.

Za njega su interesovanje pokazali i Mančester junajted i Barselona, a Timova trenutna otkupna klauzula je oko 60 miliona evra.

Ako bude odlazio sledeće godine, em će kriza biti malo manja po željenu destinaciju, em će moći da ode za manje oko 40 miliona evra i izdejstvuje sebi bolju platu.

Video: Nikola Maksimović pred novim ugovorom Napolija u doba korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA