≫ 

Saigrač ljubio Marka Grujića posle ubedljive pobede Herte

Da li Berlince čeka kazna?

  • 1
Marko Grujić Foto: AP/Tanjug

U Herti očigledno ne haju toliko na propise koji su ustanovljeni kao vid borbe protiv korona virusa, a koji bi trebalo da se poštuju ukoliko svi žele da se Bundesliga neometano igra!

Nakon što su nedavno izazvali haos u svlačionici tokom karantina, kada su nemački mediji pretili da bi nastavak mogao da bude odložen zbog toga, igrači Herte su privukli pažnju i posle gostovanja Hofenhajmu.

U glavnim uloga su belgijski defanzivac Dedrik Bojata i srpski vezista Marko Grujić čiji "pozdrav" posle 3:0 nije promakao fotoreporterima.

Naime, Bojata je zagrlji Grujića i poljubio ga, iako takav vid kontakta zabranjen za igrače. Štaviše, morali su da poštuju distancu kao što je to bio slučaj u derbiju Rura koji je Borusija dobila sa 4:0.

Video: Fudbaleri Herte ne poštuju mere: Šokantan video, Grujićevi saigrači uzburkali javnost u Nemačkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГЦГ

    16. maj 2020 | 22:24

    Какав идиотизам. Држиш дистанцу после гола али се крљаш 90 минута, знојиш се и разносиш све то заједно на све па и на траву итд... Најбоље да осмислите фудбал да играчи у сваком тренутку морају бити далеко 2 метра.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA