≫ 

Lutovac bio na ultrazvuku, čeka ga i magnetna rezonanca

Fudbaler od zime vukao povredu zadnje lože, pa je usled manjeg bola na trening meču izašao zbog predostrožnosti

  • 0
Aleksandar Lutovac Foto: Marko Jovanović

Partizanov univerzalac Aleksandar Lutovac nije se dugo zadržao na terenu, na međusobnom trening meču koji su crno-beli odigrali u subotu, jer je osetio bol u zadnjoj loži i zatražio je izmenu.

Fudbaler je odmah posle utakmice podvrgnut snimanju ultrazvukom, na kome nije bilo oštećenja mišića, ali će biti izvršena još jedna provera.

Sledi odlazak na magnet

Naime, naredne nedelje Lutovac će, radi predostrožnosti, ipak otići i na snimanje magnetnom rezonancom, kako bi sam igrač, medicinski tim i stručni štab dobili potvrdu da je cela situacija prošla bez ikakvih posledica.

Samim tim bi se i igrač vratio u uobičajeni trenažni proces. Inače, Lutovac pomenutu povredu zadnje lože levog butnog mišića vuče još od zimskih priprema u Turskoj, gde je došlo do pucanja na kontrolnom meču sa poljskom Krakovijom.

Fudbaler je u tom periodu radio po posebnom programu i u drugoj fazi u Kataru, ali su se problemi javljali i na početku prolećnog dela sezone, pa ga nije bilo u sastavu ekipe.

Tek pošto je nastupila pauza usled pandemije korona virusa Aleksandar je rešio problem u potpunosti.

Ali, kako je ponovo osetio mali bol u subotnjem trening duelu, odlučio je da, u dogovoru sa medicinskim timom i strukom, ipak u potpunosti proveri stanje mišića i predupredi mogući problem.

Video: Gol Lutovca koji je odveo Srbiju na Evropsko prvenstvo

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA