≫ 

Šta je sa Lakazetom? Opet je duvao "hipi krek", Arsenal to više ne želi da toleriše

Napadač "tobdžija" ponovo će morati da objasni klupskim starešinama ispad

  • 0
aleksandre lakazet Foto: youtube/Arsenal

Engleski Arsenal će se ozbiljnije pozabaviti postupcima svog napadača Aleksandera Lakazeta koji je ponovo "uhvaćen" kako uživa gas smejavac, u engleskoj poznat i kao "hipi krek".

Suštinski, uzimanje ovog gasa ne prouzrokuje posledice po zdravlje, njime konzument postiže trenutno euforično ponašanje, ali to je već drugi put kako Francuz sebi dozvoljava ovakav ispad, što ne žele više da tolerišu u klubu.

U pitanju je reputacija "Tobdžija", a Lakazet se u tom smislu ne ponaša u skladu sa vrednostima kluba.

Francuz je inače sam sebi napravio problem pošto je fotografiju gde duva u balon (sa gasom) slao na nekoliko adresa, to je nekako dospelo do medija, i eto novog problema po golgetera.

Ovo mu je inače već drugi put da je u centru pažnje iz istog razloga. Pre godinu i po dana, zajedno sa Obamejangom i još dvojicom igrača, konzumirao je "gas smejavac".

Lakazet je nedavno bio opomenut od strane kluba da pripazi na ponašanje i bude odgovorniji jer je prekršio meru socijalnog distanciranja, čime je opet negativno skrenuo pažnju na sebe.

Iz Arsenala su, nakon novog ispada svog fudbalera, poručili da će "stvar uzeti ozbiljno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA