≫ 

Nema publike nema ni zarade: Everton vraća pare navijačima

Karamele spremne za finansijski udar

  • 0
Britain Soccer Premier League Karlo Ančeloti: Anthony Devlin

Engleski premijerligaš Everton ponudiće svojim navijačima povraćaj novca koji su dali za ulaznice za preostalih pet domaćih utakmica u sezoni.

Takmičenje u Premijer ligi je prekinuto još 13. marta zbog pandemije korona virusa i nije poznato kada će biti nastavljeno. Uprava lige želi da se utakmice igraju od juna, ali bez publike na tribinama.

Mančester Siti je u petak saopštio da će navijači automatski dobiti novac za preostalih šest utakmica koje bi klub igrao kao domaćin u Premijer ligi, a povraćaj novca svojim navijačima ponudili su Brajton i Norič.

Isti će potez sada povući i Everton, a navijačima je ponuđena i mogućnost da dobiju popust za narednu sezonu ili da novac od ulaznica za preostalih pet utakmica bude prosleđen u klupski dobrotvorni fond.

- Svi navijači koji imaju ulaznice za preostalih pet domaćih utakmica mogu da dobiju povraćaj novca pošto se očekuje da će se, ako se utakmice budu igrale, to održati bez publike - saopštio je klub sa Gudison Parka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA