≫ 

Del Pjero završio u bolnici: Ne mogu da verujem da nešto od tri milimetra ovoliko može da boli!

Zabrinuo je svoje navijače

  • 0
Foto: Instagram / alessandrodelpiero

Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero podelio je sa svojim pratiocima fotografiju iz bolnice gde je završio zbog kamena u bubregu.

On je hospitalizovan u Los Anđelesu, nakon što je osetio jake bolove, pa nije mogao ni da pretpostavi šta će mu lekari posle pregleda pronaći.

- Još uvek ne mogu da verujem da nešto tako malo od tri milimetra može toliko da boli - napisao je Del Pjero sa urgentnog odeljenja bolnice UCLA.

Na fotografiji koju je podelio se vidi da nosi masku, što je zabrinulo neke njegove navijače, ali ih je brzo razuverio da je samo reč o predostrožnosti zbog korona virusa, te da je u njegovom slučaju reč o kamenu u bubregu.

Da podsetimo, Del Pjero danas ima 45 godina, a skoro čitavu fudbalsku karijeru je proveo u Juventusu. Počeo ju je u Padovi 1991. i zadržao se tu dve godine pre nego je otišao u redove Stare dame gde je ostao do 2012.

 
 
 
View this post on Instagram
Ancora non ci credo come una cosa piccola solo 3mm possa fare così male 🤕 #colicarenale #calcolorenale #adp10A post shared by Alessandro Del Piero (@alessandrodelpiero) on

Tada je prešao u Sidnej, mnogi su pričali da se klub nije dobro poneo prema svojoj legendi, a Del Pjero je karijeru završio u Delhi Dinamosu 2014. godine. Igrao je i za mlađe i seniorsku reprezentaciju Italije do 2008. godine.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA