≫ 

Tražio je od cice da dođe samo u gaćicama i brusu: Igrač Čelsija završio u policiji, a ona u bolnici

Sastanak pošao po zlu, a prekršena su i pravila karantina

  • 0
FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi uhapšen je zbog svađe sa manekenkom, nakon što ju je upoznao na internetu i pozvao u svoj penthaus

Devetnaestogodišnjak je odveden u policiju na ispitivanje, a devojka u bolnicu u nedelju u ranim jutarnjim satima.

- Policija i hitna pomoć su pozvane oko 3.53 minuta u nedelju od strane jedne uznemirene žene - naveli su iz Metropoliten policije.

Policija je i u toku dana otišla u apartman da bi nastavila sa istragom. San piše da je Hadson-Odoi poslao vozilo po devojku koju su susedi opisali kao "veoma glamuroznu".

Isti medij javlja i da je par razmenio lascivne poruke, te da je Hadson-Odoi tražio od nje da dođe samo u donjem vešu.

Da podsetimo, Hadson-Odoi je bio jedan od prvih fudbalera kod koga je otkriven korona virus u Velikoj Britaniji još u martu i trebalo je da se vrati treninzima krajem nedelje.

- Imao sam virus, ali je sada nestao. Osećam se dobro i motivisano, vraćam se i sve je dobro - rekao je Odoi na početku aprila.

On je u poslednje dve sezone jedan od najtalentovanijih i bilo je priče da će ga kupiti Bajern Minhen za pedesetak miliona evra.

Prošlog septembra je postao i jedan od najplaćenijih tinejdžera u svetu fudbala jer je nedeljno počeo da prima čak 200.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA