≫ 

Dajte 60.000 funti bilo kome sa ulice i doći će da igra! Premijerligaši ne bi da plaćaju igrače

Već nedeljama se u vezi sa ovim vodi polemika u svima ligama Evrope

  • 0
FK Mančester Siti Foto: AP Tanjug

Korona virus doneo je probleme mnogim klubovima na finansijskom planu i od početka pandemije i prekida liga se vodi rasprava i "rat" na relaciji uprave - igrači.

Predstavnik jednog od klubova Premijer lige je tako za Skaj sport rekao da fudbaleri ne bi trebalo da budu plaćeni dok traje prekid sezone.

S druge strane, videli smo da su se mnogi fudbaleri zbog toga bunili i odbijali rezove. S jedne strane, njihov argument je da nisu oni odgovorni što se desila pandemija, ali okolnosti su jednako vanredne i za emitere i za klubove.

- Nismo sigurni kakva je situacija sa njihovim ugovorima u ovom trenutku. Kada biste pitali ljude na ulici da li bi igrali za 60.000 funti nedeljno, svi bi rekli "da". To je ono što me ljuti - naveo je ovaj predstavnik, a piše Skaj.

Druga poteškoća koja se javila u međuvremenu je i povratak treninzima jer sada ima igrača koji se pribojavaju ful kontakta zbog korona virusa. Neki od njih koji su otvoreno istupili po ovom pitanju su Serhio Aguero, Deni Rouz i Manuel Lanzini.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA