≫ 

Fudbaler PSŽ-a ostavio treću ženu koja mu je rodila sina: Ima bebu od 6 meseci, a sad je opet trudna

Nastavlja se buran život bivšeg igrača Real Madrida

  • 3
Janira, Hese Rodrigez Foto: Instagram.com/jeserodriguez10/missjanira

Mnoge veze pukle su posle karantina tokom pandemije korona virusa, a očigledno nije izdržala ni veza fudbalera Hesea Rodrigeza i Žanire Barm, sa kojom je bio u vezi od prošlog leta.

Samo pre nekoliko meseci Žanira i Hese su dobili sina Kenaija, a da stvar bude još gora, ona je ponovo trudna, što je i sama objavila na svom profilu na Instagramu nakon raskida, uz poruku sinu i inidirektnu poruku fudbaleru.

- Mama će uvek biti uz tebe uz snagu i odgovornost svakog dana tvog života, tokom kiša, sunca ili grmljavine. Naučili ste me da nikad ne znate koliko ste snažni, dok biti snažan nije vaša jedina opcija - napisala je Žanira uz fotografiju sina koji drži test za trudnoću koji je ponovo pozitivan.

Hese i zgodna plavuša su obrisali sa Instagrama sve zajedničke fotografije.

Sam Hese je na Instagramu još pre nedelju dana misterioznom porukom očigledno poručio da je njegova veza sa manekenkom završena.

- Život nije uvek lak, ali ne bojite se, nikada nećete biti sami, vaši problemi će biti i moji, biću uz vas do kraja svog života. Najlepša stvar koju imam u životu i koja me ispunjava srećom i neprocenjiva je. To su moja deca - napisao je Hese uz fotografiju s najmlađim sinom kojeg je dobio sa Žanirom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jesé Rodríguez (@jeserodriguez10) on

Hese pored najmlađeg Kenaija ima još tri sina, Hesea Juniora, Neizana i Nijana. On je poznat i po burnim vezama za mnogim atraktivnim devojkama, a najpoznatije veze bile su mu sa Melodi Santanom i Aurom Ruzi sa kojima je dobio prethodnu decu.

On je fudbaler PSŽ-a, a karijeru je počeo u Real Madridu iz kojeg je otišao na leto 2016. godine u transferu vrednom 12 miliona evra. Trenutno je na pozajmici u Sportingu iz Lisabona, a ugovor sa Parižanima ima do leta 2021. godine.

Pogledajte neke od fotografija Žanire koju je ostavio trudnu:

Pogledajte i Heseovu bivšu devojku Auru Ruiz:

Video: Kad prave ljubavi ginu... Ostaju u prošloj godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA