Jojić na godišnjicu čuvenog gola poručio Grobarima: Došao bih da dam Zvezdi još jedan!

Rešio je 144. večiti derbi, to mu u Humskoj nisu zaboravili

  • 7
Miloš Jojić, 144 derbi Foto: MN Press

Miloš Jojić, fudbaler Bašakšehira na pozajmici u Volfsbergeru i dalje izaziva osmehe kod mnogih navijača Partizana, posebno kada se sete pogotka koji je dao "večitom rivalu" u derbiju pre sedam godina.

Jojića su igre u Partizanu tog vremena preporučile da ode u veliku Borusiju iz Dortmunda, gde je imao nekih dobrih izdanja, dao je i četiri gola uz jednu asistenciju.

U Kelnu je dao devet golova i imao je 12 asistencija, ali nijedan od pogodaka iz Nemačke nije drag kao onaj iz Partizana u derbiju protiv Zvezde kada su crno-beli slavili 1:0.

- Nema tu polemike, najdraži gol u karijeri. Najlepši? Stvar ukusa. Bilo ih je još u Teleoptiku, Partizanu, Dortmundu, Kelnu…Drago mi je da se gola svake godine sete. U tom momentu, kada sam ga dao, nije mi bio toliko ,,vau“, nisam imao osećaj njegove težine. Sad, kako godine prolaze, vidim koliko znači navijačima, Partizanu, meni - rekao je Jojić za Žurnal.

Upravo taj pogodak je i razlog zašto i dan danas dobija poruke podrške od partizanovaca.

- Drago mi je što navijači žele da se vratim. Dobijam mnogo poruka te sadržine. Teško mi je da pričam o tome. Voleo bih svakako, ali... Nikako prekasno, uz sud: došao sam da završim karijeru. Neću da dođem da me ljudi slave zato što sam pre deset godina dao gol Zvezdi, već da bih da dao opet - kaže Jojić.

Jojić u dresu Kelna protiv Zvezde, Foto: Printscreen Youtube

Inače, Jojić je protiv Zvezde igrao i dok je nastupao za Keln pre tri sezone u Ligi Evrope.

Crveno-beli su tada sa dve pobede od po 1:0 prošli u nokaut fazu takmičenja, ali je Jojić u prvom meču odigrao dobro i imao nekoliko opasnih šuteva i nogom i glavom. Da podsetimo, nekadašnji vezista Partizana danas ima 28 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA