≫ 

Zvezda Premijer lige odbija da trenira: Briga me za novac, izgubio sam bližnje, a sin mi je bolestan

Emotivno je reagovao Dini

  • 1
FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Engleski klubovi polako su se vratili u trenažni proces, očekuje se nastavak Premijer lige 12. juna, a mnogi su se pobunili protiv povratka obavezama. Među njima je i Troj Dini, zvezda Votforda.

- Dovoljno je samo da jedan od nas bude zaražen, a ja to ne želim da donesem u svoj dom, jer mi sin ima pet godina i rođen je sa problemima sa disajnim putevima. Ne želim da ga dodatno ugrozim, trebalo bi da sa treninga dođem u nečistoj opremi. Ako je perem sa odećom supruge i sina, dovodim ih u opasnost - rekao je Dini.

- Izgubio sam oca, dedu, pradedu, skoro sve ljude do kojih mi je stalo. Ne želim da izgubim još nekog do kog mi je stalo, a to mi je važnije od stavljanja nekoliko funti u džep.

Dini je izneo jooš jednu zamerku.

- Afroamerikanci, Azijati i ljudi mešanih rasa imaju četiri puta veću šansu da se zaraze, ili dva puta veću šansu da će dugo biti bolesni. Zašto nema dodatnih testiranja? Sve sam to pitao na video konferenciji, nisam dobio odgovore. Ako niko ne zna, zašto bih sebe dovodio u opasnost - zapitao se Dini.

Video: Ovaj čovek u glavi ima pravu fudbalsku enciklopediju: Pamti imena na hiljade igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    19. maj 2020 | 13:47

    Dobro ste vi placeni!Da nemas za hleb video bih kako ne bi igrao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA