Zanimljiva izjava Totija: Lacio ne postoji, Roma je Rim!

Bivši kapiten Vučice je, doduše, dodao da poštuje navijače gradskog rivala

  • 1
Italy Roma Totti Leaves Foto: Tanjug/Ap

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti da je nedavno intervju za španski magazin "Libero" u kom je govorio o aktuelnim temama, ali i velikim brojem detalja iz svoje bogate karijere!

Osim što je otkrio da je njegova supruga Ilari htela da idu u Real, Toti je dao i jednu zanimljivu izjavu vezanu za Lacio.

- Zašto Roma ili Lacio? To ne morate da me pitate. Za mene, Roma je Rim. Lazio ne postoji. Ne mogu praviti poređenja. To ne znači da govorim loše o njima, već naprotiv. Za mene je Roma unikat, baš kao i njeni navijači - rekao je Toti i dodao:

- Oduvek sam bio navijač Rome. Sanjao sam taj dres sa brojem 10, kapitensku traku na ruci. Rim je za mene najlepši na svetu, More, planine, sunce, prijatelji. Nizašta na svetu ga ne bih menjao.

Toti je sa 44 meča protiv Lacija apsolutni rekorder i najbolji je strelac derbija Dela Kapitale sa 11 golova.  Međutim, ima više poraza nego pobeda, skor mu je 12-12-13.

Za Romu je debitovao protiv Breše 1993. godine, i to nakon što je Siniša Mihajlović nagovorio tadašnjeg trenera Vujadina Boškova da ga povede na meč i ubaci u finišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA