≫ 

Borjan raspalio maštu Delija, Zvezda slavi titulu pred navijačima 20. juna?

Kapiten crveno-belih otkrio da postoje indicije...

  • 1
Milan Borjan Milan Borjan; Foto: Marko Jovanović

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nada se da će se steći uslovi da crveno-beli u poslednjem kolu 20. juna na Marakani protiv Proletera iz Novog Sada proslave 31. šampionsku titulu pred svojim navijačima.

Iako su u Evropi stadioni zatvoreni, a javni skupovi zabranjeni do septembra posle pandemije korona virusa, uz crne slutnje da će se fudbal bez publike igrati sve do kraja 2021. godine, čuvar mreže srpskog šampiona se nada da će Delije moći uskoro na stadion.

Borjan je o ovoj temi govorio uoči gostovanja na Banjici protiv Rada gde će Zvezda imati priliku da matematički overi šampionsku titulu.

- Neću imati emocije prema Građevinarima, iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u poslednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vernim simpatizerima proslavimo titulu - priželjkuje Borjan u razgovoru za Žurnal.

Kapiten Zvezde kaže da cilj ostaje nepromenjen - dupla kruna.

- FSS i većina klubova su tako odlučili, moramo da poštujemo takav stav i prilagodimo se. Želeli smo da odigramo svih 11 prvenstvenih i kup utakmica, ali izabran je kraći model. Naš cilj ostaje dupla kruna. Nismo uspeli da osvojimo drugi trofej u prethodne dve sezone, nadam se da sada nećemo da propustimo šansu - zaključio je Milan Borjan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pingpong liga

    20. maj 2020 | 13:25

    Kolko puta su pokrali , sramota bi bilo da im ne dodele titulu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA