≫ 

Fudbaler Sitija o potencijalnom prelasku na Marakanu: Imponuje mi interosovanje Zvezde, ali...

Slobodan Tedić po prvi put prokomentarisao medijske natpise da ga žele crveno-beli

  • 1

Slobodan Tedić je u intervjuu za Arena sport televiziju pričao i o pisanjima pojedinih medija da je za njega zainteresovana Crvena zvezda. On je istakao da mu imponuje interesovanje crveno-belih, ali da je trenutno fokusiran za nastavak prvenstva i završetak sezone sa Čukaričkim, gde igra kao pozajmljeni igrač Mančester Sitija.

- Imali smo trening i pojavila se u medijima informacija. Naravno da mi imponuje što tako veliki klub hoće da me dovede na pozajmicu, ali na meni je da se pripremim za ove četiri utakmice, da ohladim glavu za Čukarički za ove preostale utakmice plus Kup, pa da vidimo šta će biti posle - istakao je Tedić.

Kako Telegraf saznaje, Tedić svojevremeno jeste bio interesantan crveno-belima, ali on već neko vreme nije u fokusu kluba sa Marakane, jer smatraju da nemaju dovoljno novca za fudbalera koji je pod ugovorom sa Mančester Sitijem.

Da li će se nešto promeniti posle Tedićeve izjave da mu imponuje interesovanje, ostaje nam da vidimo u letnjem prelaznom roku, ali će mnogo toga zavisiti od planova Sitija kada je u pitanju mladi srpski fudbaler.

Pogledajte i šta Tedić kaže o Pepu Gvardioli, utiscima o saigračima iz Sitija, kao i koga bi iz Čukaričkog odveo na Etihad:

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

Pogledajte i 5 najseksi navijačica Zvezde među poznatim ličnostima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA