≫ 

Evo zašto Koroman dobija platu u Zvezdi i kolika je! On poručuje: Sutra idem po povišicu na Marakanu

Bivši igrač Zvezde nastavlja da "ratuje" sa svojim nekadašnjim klubom putem društvenih mreža

  • 30
Ognjen Koroman, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda i Ognjen Koroman neočekivano su zaratili i to zbog statusa na Fejsbuku. Poruka koju je objavio bivši fudbaler Zvezde, gde je "pecnuo" klub sa Marakane zbog kupovine stranaca, razbesnela je rukovodstvo ovog kluba, jer je Koroman i dalje na platnom spisku crveno-belih.

Zbog toga je reagovao Dragan Mladenović, direktor omladinske škole kluba, optuživši Koromana da je licemer, jer kritikuje klub, a uredno podiže platu.

Kako saznajemo, Koroman je na platnom spisku kao bivši igrač Zvezde i nekadašnji trener. Ovu privilegiju ima oko petnaestak legendi kluba sa Marakane, uključujući i Koromana, a uključuje pomoć oko preporuka za neke igrače i skautiranje, ali je često i neka vrsta finansijske pomoći igračima koji su zadužili klub.

Koromanu je kao i svim ostalim zaposlenima u klubu "legla" plata nedavno, a prema rečima Dragana Mladenovića, to je slučaj poslednjih šest godina.

Podsetimo, Koroman je svojevremeno i radio na Marakani kao jedan od trenera u mlađim kategorijama, ali dugo već nije na Marakani kao jedan od trenera. Ostao je upamćen i njegov potez da se slika sa igračima s pivom.

Nakon što je slika izavala reakciju javnosti, jer su u pitanju maloletni igrači, Koroman se pravdao da su pivo uzeli samo zbog slikanja.

Ognjen Koroman, omladinci FK Crvena zvezda, pivo Ognjen koroman sa igračima Zvezde koje je trenirao, a koji su se slikali s pivom; Foto: Facebook.com

- Ta fotografija je nastala u utorak kad smo pobedili ekipu Rada. Nakon toga otišli smo u jedan lokal da proslavimo i dečaci su iz zezanja uzeli pivo da se slikaju, ali niko nije pio. Sa nama su bili i roditelji te dece. Uostalom, niko u lokalu ne bi hteo da služi alkohol dečacima koji imaju po 16 godina. Svi su pili sok, a ovo su držali iz zezanja, čisto dok se slikaju. I neko od te dece fotografiju je okačio na Fejsbuk - objasnio je tada Koroman.

On već nekoliko godina nije trener u mlađim kategorijama Zvezde, a nastavio da gradi trenersku karijeru kao trener Žarkova, a kasnije je preuzeo i Smederevo u kojem je i danas.

Upravo je zbog Smedereva Koroman i reagovao, jer je klub kažnjen od strane FSS-a u toku sezone oduzimanjem 10 bodova zbog nameštanja utakmice, a ukoliko se bude našao u zoni ispadanja, za taj klub neće važiti privilegija da se ove sezone ne ispada u niži rang takmičenja.

U svojoj reakciji, Koroman je "potkačio" i crveno-bele, koji su reagovali oštrom porukom, koja je izazvala novi odgovor Koromana, pa sada već situacija preti da eskalira, jer se izgovaraju mnoge teške reči.

Koroman se ubrzo još jednom oglasio na Instagramu i prokomentarisao to da je šest godina na platnom spisku. Otkrio je i sam da je plata 50.000 dinara, ali je poručio i da je to malo, te da će sutra doći na Marakanu da traži povišicu.

Koroman je istakao da je Zvezdi oprostio dug od 300.000 evra, i potvrdio da je primao platu 6 godina, ali ističe da je za to vreme stvarao igrače, da je dve godine trenirao Joveljića, Luku Ilića kao i da je "izmislio" Aleksu Terzića.

Ognjen Koroman, omladinci FK Crvena zvezda, pivo Printskrin: Instagram.com/koroman.ogy

Da li će Zvezda nastaviti da drži Koromana na spisku posle svega i optužbi da ljudi koji su u klubu nisu zvezdaši, ostaje nam da nagađamo. Pitanje je da li će Koroman, ukoliko zaista ode na Marakanu po povišicu, umesto veće plate zapravo dobiti otkaz.

Video: Šta fudbaler Mančester sitija kaže na interesovanje Zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    21. maj 2020 | 18:12

    On prolupo od korone? Puca ce samari samo tako,kakva crna plata?

  • Mix

    21. maj 2020 | 16:26

    Od pre 6 god ovaj klub ima para ko Barsa!!! Svi znamo zasto, sliva se sa svih mogucih strana!!!

  • misa tumbas

    21. maj 2020 | 18:47

    predsednik kluba , najjaci posao u zemlji Srbiji. Svi igraci oprastaju dug, lova ti prolazi kroz ruke,na platnom spisku I tasta I brat, drzava pomaze non stop, krades ,drpas kolko hoces niko ti ne moze nista …..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA