Određena cena za Rajkovića: Srpski golman vredi četvorostruko više nego pre deset meseci!

Srpski golman ne može jeftino u Italiju

  • 2
predrag rajković Foto: MN Press

Pre nekoliko dana je objavljena informacija da je Milan zainteresovan za usluge Predraga Rajkovića, a sada je poznato i koliko novca traži Rajkovićev klub Rems.

Francuski tim je prekinutu sezonu završio na petom mestu Lige 1, a Rajković je tokom čitave sezone bio jedan od najboljih čuvara mreže, kako u Fracuskoj, tako i na Starom kontinentu.

Zbog toga je Rems i odredio cenu od 20 miliona evra prema prema pisanju RMC sporta.

Tutomerkato sa druge strane prenosi da Milan nije produžio ugovor sa Đanluiđijem Donarumom, te da se već sprema za traženje alternativa.

Donaruma, koga je u prvi tim ubacio Siniša Mihajlović još kao tinejdžera, sada je izrastao u jednog od boljih golmana u ligama petice.

Da podsetimo, Rajković u svom sadašnjem klubu ima važeći ugovor do 2023. godine. Potpisao ga je lani tokom jula, a tadašnje ulaganje od pet miliona evra bi francuskom klubu sada moglo čak četvorostruko da se isplati. Možda i više.

Video: Kada pogledate napadačke zvezde u Francuskoj, čast mi je što sam najbolji golman lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica Adamov

    21. maj 2020 | 20:20

    Rajkovic je pravo dvadesetcetvorokaratno zlato. Samo zlatu cena u vreme ovakve krize moze toliko da poraste. Cuvajmo naseg mladog asa i omogucimo mu da se vine u najvise fudbalske visine!

  • Nele

    21. maj 2020 | 20:32

    Ovaj decko je odavno zasluzio da bude prvi golman reprezentacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA