≫ 

Šokantan snimak iz Ukrajine: Dželat Srbije na Marakani u 93. minutu pao sa stolice posle šamarčine!

Problematična mladost Artema Besedina

  • 23
Artem Besedin Artem Besedin u lošem društvu; Foto: Printscreen You Tube

Lubitelji fudbala u Srbiji nisu po dobrom zapamtili ime Artema Besedina koji je u meču kvalifikacija između Orlova i Ukrajine pogotkom u 93. minutu sprečio trijumf selekcije Ljubiše Tumbakovića na zatvaranju ciklusa na Marakani.

Međutim, karijera 24-godišnjeg napadača Dinama iz Kijeva od tada ide silaznom putanjom, a nedavno je zbog dopinga u Ligi Evrope suspendovan iz fudbala na čak godinu dana. Možda bi vas ta činjenica i zapanjila da u javnost nije isplivao šokantan snima iz Besedinovih mlađih dana kada nije bio cvećka.

Ovih dana u Ukrajini je popularan video nastao pre četiri godine na kom možemo da ga vidimo s alkoholom u ruci i društvu vrlo nezgodnih momaka. Od jednog od njih je, posle verbalne prepirke, Besedin dobio tako jaku šamarčinu da se srušio sa stolice.

Ukrajinski mediji prenose da se Artem Besedin u to vreme nalazio na pragu izbacivanja iz Dinama upravo zbog toga što se saznalo u kakvom se kreće društvu i koliko pije. U njegovu zaštitu stao je tadašnji trener kluba Sergej Rebrov, spasio mu karijeru i pogurao ga do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje.

artem besedin Besedinova proslava gola u Beogradu; Foto: MN Press

UEFA ga je u februaru ove godine suspendovala jer je pao na doping testu posle utakmice protiv Malmea, pa će na teren moći da se vrati tek 19. decembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA