≫ 

Arena se pohvalila otkupom TV prava nove fudbalske lige: Prenosi uživo već od subote

Utakmice mađarskog prvenstva nastavljaju se posle pauze zbog korona virusa

  • 9
Stadion Mađarske, Puškaš Arena, Edinson Kavani Foto: Guliver/Laszlo Balogh/Getty Images

Televizija Arena sport pohvalila se otkupljivanjem prava TV prenosa još jedne fudbalske lige koja će se nastaviti nakon pauze zbog korona virusa.

U pitanju je prvenstvo Mađarske, koje se zvanično nastavlja 30. juna, ali će već u vikendu pred nama biti odigrana tri duela. Jedan je zaostali meč 23. kola i dva susreta u Kupu.

Arena će tako u subotu 23. maja od 15.55 direktno prenositi meč Ferencvaroš - Debrecin i to će biti premijerno prikazivanje mečeva mađarskog prvenstva na TV programu u Srbiji.

Kada je borba za trofej u najmasovnijem takmičenju u pitanju, istog dana u okviru četvrtfinala snage će odmeriti Mezokoved i MOL Fehervar odnosno MTK i Honved. I za ove mečeve obezbeđen je direktan prenos na programima Arene sport od 18, odnosno 20h.

Arena je u saopštenju navela i da naredne nedelje gledaoci mogu da očekuju veći broj prenosa uživo, gde će biti i prenosi svih mečeva Superlige, počevši od petka 29. maja.

Video: Lepa voditeljka vas poziva da vežbate sa njom, nova emisija na televiziji Arena sport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Allen

    22. maj 2020 | 17:39

    Dajte Moldaviju da gledamo Sheriff.

  • Guliver

    22. maj 2020 | 17:09

    Kupuju prava za one lige koje nikog u Evropi ne interesuju samo zato sto je najeftinije bukvalno bagatela a dal to nekog interesuje nije ih briga, ko ce bre da Im gleda te utakmice kad krenu Spanci,Englezi,Italijani evo Nemci krenuli.

  • Oki

    22. maj 2020 | 16:55

    Za svaku pohvalu vidite ako može i Bugare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA