Gigs bi mogao za godinu i po dana da zaradi 7 miliona evra bez ijednog odrađenog treninga

Selektor Velsa od novembra prošle godine nije okupio ekipu, a to može da potraje do marta 2021.

  • 0
Rajan Gigs Printskrin: Youtube.com/MHR Clinic Manchester

Rajan Gigs  je u januaru 2018. godine preuzeo reprezentaciju Velsa sa kojom se kvalifikovao na EURO 2020, međutim, moraće da sačeka na svoj debi na velikom takmičenju.

Osim Evropskog prvenstva otkazane su i sve prijateljske utakmice reprezentacija, a upitno je da li će se igrati i Liga nacija.

Ukoliko se ne bude igralo ovo takmičenje, reprezentacija Velsa mogla bi imati ogromnu pauzu, s obzirom da je poslednji meč odigrala 19. novembra prošle godine protiv Mađarske, kada je pobedom 2:0 obezbedila plasman na EURO.

- Moguće je da se ne okupimo više od godinu dana, možda i 18 meseci, ako ne bude mečeva do marta, što nikako nije dobro.

- Treba da igramo u septembru, oktobru i novembru, ali to je očigledno u ovom trenutku pod znakom pitanja. Još uvek ništa ne znamo - rekao je Gigs.

Bivši igrač Mančester junajteda svakog meseca zaradi 383.000 evra, odnosno oko 4,6 miliona godišnje.

Za tih 18 meseci, koliko bi eventualno trajala pauza reprezentativaca Velsa, selektor "zmajeva" bi inkasirao skoro 7 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA