Baloteli je upalio vatromet i jurio me po mojoj kući! Ričards oduševljen avanturama sa Super Mariom

Baloteli je uvek bio za šegačenje

  • 0
Mario Balotei, Breša

Foto: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija Mika Ričards kaže da je Mario Baloteli, bivši napadač Građana jednom zapalio vatromet u njegovoj kući.

Baloteli je tokom godina bio poznat kao problematičan momak koji je sa Ričardsom delio svlačionicu između 2010. i 2013. godine.

Zajedno su osvojili titulu prvaka Engleske 2012. ali su imali zanimljivih dogodovština i van terena.

- Bio mi je kao srodna duša, moj mlađi brat. Voleo je pažnju i voleo je da dolazi kod mene kući. Svi znaju za priču o vatrometu u njegovom domu. Ali on je taj vatromet zapravo zapalio kod mene! Jurio me je po mojoj kući, pitao sam ga: "šta radiš čoveče". Ali volim ga, još uvek se čujem sa njim i proveravam da li je dobro. Vrhunski momak - ispričao je Ričards.

Baloteli je navodno vatromet zapalio kod sebe, pre golova protiv Mančester junajtedu u pobedi Sitija 6:1, oktobra 2011. godine. Put mu se sa Ričardsom razdvojio kada je Mika otišao u Fiorentinu 2014. i tamo sreo Mohameda Salaha.

- Već na prvom treningu sam video i rekao "ovaj dečko će da bude zvezda". Jedina stvar koja me je iznenadila jeste koliko je golova dao. Mogao je da dribla ljude i čini da izgledaju glupo na terenu. Već prvog dana je bilo jasno da je top igrač, vrteo je saigrače - opisao je Ričards Salaha.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA