Mesijevi "rani radovi": Pipkali ga za zadnjicu, stavljali mu ruku na međunožje, pred kamerama!

Argentinac je 2006. godine bio gost humorističke družine na argentinskoj televiziji

  • 3
leo mesi Messi Printskrin: Youtube/Lionel Camino

Lionel Mesi je kao 18-godišnja fudbalska zvezda u usponu 2006. godine bio gost u jednoj emisiji zabavnog, i previše opuštenog karaktera, na argentinskoj TV stanici. Bilo je i nekoliko neprijatnih momenata za slavnog Argentinca, a pojedini mediji su "iskopali" ovaj video iz arhive i podsetili na ovaj pomalo bizaran momenat iz života slavnog asa.

Grupa muškaraca koja je radila ovaj šou, ugostila je tada golobradog Mesija čija je pojava izazvala pravo oduševljenje u studiju i među ekipom pred kamerama. Skeča radi, svi su mu poleteli u zgrljaj, a jedan od njih je počeo da ga pipka po zadnjici i tako nekoliko puta.

Nakon toga usledila je još jedna "seksualna pošalica" domaćina emisije.

Mesija su smestili na fotelju, on je odgovara na razna pitanja, a brkati sagovornik mu je u jednom momentu, potpuno neočekivano, stavio ruku na međunođžje. Vrag je odneo šalu, pa je Mesi morao brzo da odreaguje i hitro skloni ruku sa svog ponosa.

Inače, TV šou o kojem je reč zvao se "No hay 2 sin 3" (nema dva bez tri), emitovao se na Kanalu 9 i čak je jedne godine dobio nagradu "Martin Ferero" za najbolju humorističku emisiju u Argenrini.

Pogledajte trenutak kada ga jedan od domaćina emisije pipka za međunožje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA