≫ 

Pljuštali crveni kartoni, Nastasić opet poklekao, Subotić uzeo bod Majncu

  • 0
Matija Nastasić, Šalke

Foto: Tanjug-AP

Fudbaleri Dizeldorfa pobedili su Šalke sa 2:1, dok je Union Berlin sa 1:1 remizirao protiv Majnca.

Augzburg i Paderborn odigrali su najdosadniju utakmicu programa Bundeslige za sredu, nije bilo pogodaka, što su ostale ekipe nadoknadile.

Dizeldorf je bio bolji od Šalkea preokretom, pošto je Mekeni dao gol u 53. minutu. Onda su "blickrig" napravili Henings i Karaman u 63. i 65. minutu, a u jednoj situaciji bolje je mogao da odreaguje i naš Matija Nastasić.

Na meču Hofenhajma i Kelna, bilo je 3:1 za domaćine, kojima je posao bio olakšan od 26. minuta, kada je Bornauv dobio crveni karton u taboru Jarčeva.

Dva gola Baumgartnera i jedan Cubera su rešili pitanje pobednika do 48. minuta, ali je Hubner pokvario utisak domaćinima, dobio je drugi žuti u 50. minutu.

 

Kajnc je potom smanjio na 3:1, a prokockani penal Uta za 3:2 je bio jasan znak da će ipak svi bodovi ostati na domaćem terenu.

Union Berlin je podelio plen sa Majncom sa 1:1, iam je imao igrača manje od 42. minuta zbog drugog žutog Andrihu, a Neven Subotić odigrao je ceo meč za domaćine.

Ipak, čini se da je najveći utisak pobeda Dizeldorfa, koji je povećao nadu u opstanak, a Šalke je produbio krizu jer je poslednju pobedu imao 4. februara. Od tada, Šalke je vezao devet mečeva bez pobede, od toga tri su remija..

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA