≫ 

Savo Milošević oštro odgovorio na priču da je pretučen od navijača: "Smišljeno da nas destabilizuju"

Šef stručnog štaba crno-belih nije izbegao ovu temu na konferenciji

  • 54

Trener Partizana Savo Milošević održao je specifičnu konferenciju za medije pred meč koji crno-beli igraju protiv Mladosti iz Lučana!

Kažemo specifičnu, jer je Milošević pred kamerom odgovarao na ranije pripremljena pitanja novinara koji zbog situacije sa koronom još ne mogu u medija centar crno-belih.

Milošević je tom prilikom prokomentarisao i vest koja se pojavila u sredu veče - a koja kaže da je nedavno šamaran u Humskoj od strane Grobara.

- Ta priča traje mesec i po dana i ja sam se trudio da izbegnem da pričam o budalaštinama i izmišljotinama. Nemam ni vremena da se bavim tim stvarima i oguglao sam na sve izmišljotine koje sam pročitao o sebi.  Ali sam doveden u sitaucuju da ne mogu, a da ne reagujem. A pošto su ti ljudi inistirali do kraja da izazovu moju reakciju, sad će je i dobiti. Lično nisam ničim pogođen. Svako ko je hteo mogao je da proveri u kakvom sam stanju, i po izveštajima sa utakmica - rekao je Milošević i dodao:

- Ko je hteo da proveri tačnost informacije, mogao je da uradi pre mesec i po dana. Jasno je da je ovo smišljenja priča par dana pred početak prvenstva da se destabilizujemo ja, igrači i klub. Mislim da je to instruirano, a samo sprovođenje je delo medija pod znacima navoda. Ja neke ne mogu da svrstam u novinare, jer bi to bio greh prema pravim novinarima.

- Znam mnogo novinara, i dobrih i manje dobrih i loših, ali ove ne mogu da svrstam u novinare. To je šljam koji je u stanju da gazi po ljudima i koji nema nikakve crvene linije. Mene nisu poremetili, ali ja sam morao svojoj deci da objašnjavam o čemu je reč.

- Moja poruka njima je - bavite se vi sobom. Nemam strah od njih nikakav. Mene niste poremetili, niti će to da se desi. Svako će da žanje ono što je sejao. Ja radim i spreman sam da platim za ono što radim. Meni je ovo poruka pred prvenstvo da oni nadređeni koji su sve to organizovali žele da mi pokažu moć. Da mogu sve. Ja ovde vidim njihovu slabost i strah od stabilnog Partizana.

U odbranu Miloševića stavio je i klub koji je u četvrtak ujutru preko potpredsednika Vladimira Vuletića javno izneo svoje mišljenje.

Kad smo već kod Miloševića, pomenimo da je trener crno-belih nedavno učestvovao i na teniskom turniru. Video možete pogledati ispod:

Video: Zvezdaš Jestrović bolji od Partizanovca Miloševića u tenisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola 54

    28. maj 2020 | 18:43

    Šta ste se cigani napovrzli na Savu ko vam drma kavez zašto ne slavite vašu kupljenu titulu penjitese na tenk jer vam ovo neće dugo trajati. Savu ostavite na miru bolje rasvetlite slučaj zašto Džaja udario Čovica to barem ima video snimak a ovo nema zato ne lupetajte i ne izigravajte besne gliste.

  • Pgd

    28. maj 2020 | 15:48

    Istina proverena, pali su šamari. Pa nije bilo dvoje ljudi, nego gomila publike.

  • Enky

    28. maj 2020 | 19:58

    Po komentarima vidim da su sve videli i svedoci navijači kluba koji unapred preko satelita uzme titulu i onda kao napravili neku razliku mada im je i jednu sigurnu oteo Stolica i od tada ga nema u državi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA