≫ 

Barsa krila rezultate prvog testa na koronu, petorica igrača bila zaražena na početku pandemije

I dvojica članova stručnog štaba

  • 0
FK Barselona

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Barselona sakrio je činjenicu da su petorica igrača tog kluba, kao i dvojica članova stručnog štaba, bili pozitivni na virus COVID-19 na prvom testu koji je urađen u klubu, još po izbijanju pandemije.

Do ove informacije došao je katalonski radio RAC1, saznanje je izneto u emisiji "Tú Diràs", a nijedan od petorice zaraženih nije imao simptome virusa.

U međuvremenu su se izlečili i redovno treniraju sa ekipom od kada je vlada dala "zeleno svetlo" da klubovi mogu organizovati ekipe u svojim trening centrima.

Barsa je uspela da prikrije podatke o zaraženim igračima, niko od predstavnika La Lige nije imao saznanje o obolelima i postavlja se pitanje kako će reagovati čelnici Primere na ovakav potez Katalonaca, koji su, kako se dalje navodi, petoricu zaraženih i još dvojicu iz stručnog štaba, izolovali i postupili prema svim propisanim protokolima.

Njihova imena se ne navode, ali u klubu postoji bojazan da je baš ta mala grupa igrača osetljivija na povrede pošto su u zaostatku za ostalima jer su mirovali barem dve nedelje.

Video: Mesi i ekipa ponovo na treningu: Ovo je vozni park fudbalera Barselone, vredan nekoliko miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA