≫ 

Kup euforija "drma" Srbe! Zvezdin juriš u Inđiji, Partizan u Surdulici nastavlja ka odbrani trofeja

U utorak su na programu mečevi četvrtfinala u masovnijem takmičenju

  • 15
Slobodan Urošević, FK Partizan Foto: MN Press

Osam superligaških klubova u utorak nastavlja juriš ka jedinom trofeju koji je preostao na talonu nakon što je šampionska trka zaključena trijumfom Crvene zvezde.

Upravo će šampion biti na ozbiljnom testu protiv rivala sa kojim je ove sezone igrao dva vrlo interesantna duela, sa Inđijom, u oba se propisno namučio (2:1, 1:1), pa valja očekivati još jedan sličan okršaj, borben i neizvestan, još jedan na stadionu kraj pruge u sremskoj ravnici.

Meč Inđije i Zvezde, jedini koji je na programu u utorak, startuje od 17 sati.

Milan Pavkov Duel jovanovića i Pavkova tokom poslednjeg prvenstvenog duela Inđije i Zvezde Foto: Marko Jovanović

Branilac trofeja Partizan očekuje put u Surdulicu na megdan sa Radnikom (sreda), na mestu gde su se crveno-beli pre dve sezone osvojili treći od četiri vezana Kup trofeja u trsnom trijumfu protiv lučanske Mladosti.

Ekipa Sava Miloševića golgeterski se naoštrila za vikend, potučeni su Lučani 4:1 kao prava uvertira za daleko teži posao protiv tima Sime Krunića.

U preostala dva duela četvrtfinala (igra se jedan meč, penali posle 90 minuta u slučaju remija), u, trebalo bi, ništa manje zanimljivim okršajima sastaju se Čukarički i niški Radnički na Brdu i Vojvodina - Mladost u Novom Sadu.

Kup Srbije, 1/4 finale

Utorak

Inđija - Crvena zvezda 17:00

Sreda

Čukarički - Radnički Niš 15:00

Radnik - Partizan 17:30

Vojvodina - Mladost 20:00

Video: Kratak fitilj fudbalera Radničkog: Maslać dobio direktan crveni karton zbog udaranja igrača Napretka

Zvezda je sezonu nastavila ubedljivom pobedom nad Radom od 5:0, a danas (17.00) je čeka gostovanje Inđiji u Kupu Srbije. Rival je u lošoj situaciji, pa su crveno-beli veliki favoriti s kvotom 1,15, a kvota da će pobediti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inđija - Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    2. jun 2020 | 10:44

    Hoceli crvenkapica uzeti kup na isti nacin kao i prvenstvo " Penali van 16 m , golovi iz ofsajd pozicije , penali bez faula u 16 m , gol iza gol linije ............ " , Dalice pehar za osvojeno prvenstvo crvenkapa dodeliti kokezi ili sudijama ? .

  • 1992

    2. jun 2020 | 08:01

    Sledece godine partizani se bore u kupu Doris Dragovic

  • PFK

    2. jun 2020 | 09:47

    Kup je naš! Peti u nizu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA