Pojavio se video napada Albanca na rivala, pesnicom ga je uzdrmao na parkingu posle utakmice!

Mnogo bure podiglo se posle meča polufinala Kupa Hrvatske na "Rujevici"

  • 3
tuča igrača rijeke i osijeka

Foto: youtube/Regionalna news mreža

Utakmica Rijeke i Osijeka i dalje je sportska tema broj jedan u Hrvatskoj zbog burnih dešavanja na terenu, ali i nakon meča kada je došlo i do fizičkog sukoba igrača dva tima na parkingu.

Osijek je vodio 2:0, ali je poražen 3:2 uz krajnje diskutabilno suđenje glavnog arbitra Igora Pajača kome preti duža suspenzija zbog kikseva koji su bili prelomni za ishod meča.

Delegat je zabeležio da je fizički napadnut igrača Rijeke Antonio Čolak koga je pesnicom u glavu udario Albanac Eros Grezda, a taj incident, svakako najteži tog dana, desio se na parkingu ispred svlačionica, pa je zbog ovoga morala da interveniše i policija.

U međuvremenu se na internetu pojavio snimak napada Albanca na rivala, na kojem se jasno vidi njegovo nasilničko ponašanje.

Hrvatski mediji pišu da bi Eros mogao da bude žestoko kažnjen zbog ispada, preti mu najmanje šest utakmica suspenzije, a na udaru je i sudija Pajač čiej su odluke direktno uticale da utakmica poprimi neprijatan tok po sve aktere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA