Kažnjeni Maslać i Stojčev zbog nokautiranja rivalskih igrača

Dvojica fudbalera dobila su crvene kartone zbog udaranja igrača

  • 0
Mario Maslać Printskrin: Tv Arena sport

Defanzivac Radničkog Mario Maslać i vezista Voždovca Miloš Stojčev mogu da bukiraju mesta za odmor, pošto se u poslednja tri kola Superlige neće vraćati na teren.

Takva je odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je analizirala prethodno prvenstveno kolo, a u fokusu su bila dva crvena kartona.

Štoper Radničkog iz Niša Mario Maslać isključen je na utakmici sa Napretkom u Kruševcu. On je pesnicom u lice usred igre udario Miloša Milovanovića i dobio direktan crveni karton. Disciplinci su odredili tri utakmice suspenzije za Maslaća, pa je samim tim za njega sezona završena.

Video: Kratak fitilj fudbalera Radničkog: Maslać dobio direktan crveni karton zbog udaranja igrača Napretka

Direktno isključenje „zaradio“ je i Miloš Stojčev igrajući za Voždovac protiv Mačve u Šapcu. On je laktom u lice udario Nikolu Milinkovića, a sudija ga odmah poslao na tuširanje. I Stojčevu su disciplinci odrezali tri utakmice kazne, tako da je i za njega ova takmičarska godina okončana.

Video: Stojčev laktom patosirao igrača Mačve, pa dobio crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA