≫ 

"Hteli su da izdam Pabla Eskobara, ali nisam hteo": Legendarni golman Kolumbije otkriva detalje

Proslavljeni golman Rene Igita otkrio je detalje druženja sa najvećim narko bosom

  • 3
Pablo Eskobar, poslednja vila Printskrin: Youtube/Moises Villadiego/ Sothebysrealty.com

Čuveni kolumbijski golman Rene Igita ispričao je neverovatnu priču o druženju sa narko bosom Pablom Eskobarom, koji je bio veliki ljubitelj fudbala.

- Vlasti u Kolumbiji su mi rekle da izdam Pabla Eskobara kako me ne bi uhapsili. Znali su da sam nevin, ali u svim akcijama koje su vodili da ga uhapse koristili su njegove poznanike. Pretili su da će ih zatvoriti", počeo je Igita.

- Govorio sam da ništa ne znam, ali i da znam ne bih rekao. Dužnost vlasti je da sazna šta joj treba, ali ne od mene. Bio sam uvek zahvalan Pablu Eskobaru za osvetljavanje fudbalskih terena kada niko drugi to nije uradio", podvukao je Igita.

Igita je pričao i o odnosu sa Eskobarom.

- Činjenica da sam imao kontakt sa njim ne znači da sam diler droge. Nekima će se svideti, drugi će me smatrati neprijateljom. Ono što me ispunjava ponosom je što sam bio u fudbalu - rekao je trener golmana u kolumbijskom Atletiko Nasionalu.

rene igita odelo Printskrin: youtube/Lopaisa.com

Video: Dignut u vazduh dom Pabla Eskobara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paco

    5. jun 2020 | 19:54

    Svaka čast golmane!!!Jednom drukara uvek drukara!!!

  • Mix

    5. jun 2020 | 23:00

    To su pare od droge, krvave pare, zarađene na nesreći zavisnika, koliko je porodica unesrećila droga, koliko je bilo ubistava, koliko je ubistava Escobar počinio i naredio.... nisu to zarađene pare radom, od 8 do 16, tako da čime se ti to ponosiš i na čemu si ti to zahvalan, na parama za osvetljenje od ubistava nedužnih ljudi, civila dece, policajaca... Escobar je plaćao po glavi za svakog ubijenog policajca i to prema činu koji je imao, koliko je dece izgubilo očeve da bi Escobar namakao pare da kupi osvetljenje za stadion, a koga ti nikada ne bi izdao... To je saučesništvo.... Daleko od pameti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA