≫ 

Došao mi je na vrata u dva ujutru sa deset žena: Bivši igrač Liverpula o anegdoti sa El Hađi Dijufom

Mnogi se ne bi žalili kada im se saigrač pojavi u lepom društvu na vratima

  • 0
El Hađi Dijuf Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Bivši igrač Liverpula Džon Otsemobor kaže da se osetio iskorišćenim od strane nekadašnjeg saigrača iz Redsa El Hađija Dijufa.

Otsemobor senegalskog napadača opisuje kao čoveka koji je težio da ima neku vrstu božanske ličnosti i arogancije.

El Hađi Dijuf, koji se proslavio posle Mundijala 2002. godine zajedno sa još nekoliko igrača iz svoje generacije Senegala, pojavio se jedne noći u dva ujutru, nepozvan na vratima stana u kom je živeo Otsemobor.

Sa sobom je vodio deset devojaka, a Džon koji je bio mladi defanzivac bojao se da odbije starijeg i već afirmisanog saigrača.

- Kada vam tako dođe jedan takav stariji profesionalac, osećate obavezu. Ja sam još bio mlad igrač i bio sam razočaran jer sam mislio da je uzeo moje prijateljstvo i iskoristio ga. Zato sam, kad bih ulazio u svlačionicu pomišljao "ne možeš tek tako da me koristiš, ja sam ti prijatelj" - priča Otsemobor za Liverpul Eho.

Ono što mu je smetalo jeste činjenica da nije bio neko ko pravi žurke, pa mu je iznenađenje bilo ne baš prijatno.

- Da mu je bilo potrebno mesto da prespava, ok, ali ja nisam pravio žurke za ljude koji su dolazili u zemlju svakog vikenda - kaže Otsemobor.

Njih dvojica su proveli u Liverpulu period između 2002. i 2005. godine i nisu bili bogzna kako uspešni, pa su igrali na pozajmicama.

Dijuf je bio poznat po nekolicini kontroverznih incidenata, a u jednom od njih je čak pljunuo 11-godišnjeg navijača Midlsbroa, drugom dečaku je rekao "odje*i mali belče", a oduzimana mu je dozvola zbog vožnje u pijanom stanju.

Džejmi Karager ga je nakon svega opisao kao najgoreg saigrača kog je mogao da ima i dodao da je voleo da igra protiv njega jer "svog saigrača ne možeš da šutiraš".

Video: Voždovac pobedio Kruševljane

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA