"Anelka nije dolazio na treninge jer nismo slavili njegove golove": Francuz mislio da ga sabotiraju

Bivši trener Real Madrida i selektor Španije Visente Del Boske kaže da je bivši francuski napadač Nikola Anelka izostajao sa treninga jer je mislio da ga ne vole

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Konkretno, jer se saigrači ne raduju njegovim golovima i uspesima. Francuz je u Real došao iz Arsenala 1999. godine za oko 25 miliona evra i nije ispunio očekivanja, a deo razloga se pripisuje tome što se nije uklopio.

- Anelka nas je koštao dosta novca. Real Madrid je proćerdao 25 miliona na njega jer je doveden kao zvezda. Došao je jednog dana u svlačionicu i rekao nam da nismo srećni zbog njegovog uspeha, da ne slavimo njegove golove. Nije se pojavio na treningu dan ili dva, dok ga klub nije kaznio - priča Del Boske, a prenosi San.

Anelka je godinu dana po dolasku u Real Madrid otišao u Pari Sen Žermen, a kasnije je igrao za još neke velike evropske klubove.

Napadač je imao svoju verziju priče po kojoj ga nisu voleli jer je bio konkurencija Špancima.

- Moj život u Realu je otežavalo od prvog dana to što sam bio uljez i mnogi ljudi nisu hteli da potpišem. Španski fudbaleri u klubu, pre svih Fernando Jero i Raul su bili vrlo bliski. I onda kad sam došao kao skupo pojačanje i zauzeo Raulovo mesto, bilo je problema - rekao je Anelka.

Video: Najbolji momenti prvog poluvremena utakmice Partizan - Spartak Subotica

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA