≫ 

Spektakularan "kec" u Nišu, Radnički dva puta "okrenuo" Rad, uz "7+" golova!

Građevinari vodili 2:0 i 3:2 na Čairu, na kraju ostali "praznih šaka", Čumić i Kaluđerović dvostruki strelci

  • 2
Čumić, Radnički Niš Foto: MN press

Kakav meč - strašan meč na "Čairu"!

Lišeni svih briga Radnički i Rad odigrali su meč za "dušu navijača" u kojem su gledaoci na niškom stadionu mogli da vide sve što fudbal čini najpopularnijim sportom na svetu: goleadu, preokrete, festival lepih poteza, i kao "šlag na tortu", gol odluke u finišu meča.

Utakmicu je baš tim golom rešio Nikola Čumić, drugi mu je to bio na utakmici, a dva gola na drugoj strani postigao je superligaški rekorder Andrija Kaluđerović.

Strelci za Nišlije, pored Čumića, bili su Mihajlović i Mitrović, a za goste, osim Kaluđerovića, mrežu Borivoja Ristića, pogodio je i Trifunović - pogledajte oba u nastavku.

Rad je odlično krenuo, ali je stao i bio kažnjen. Čumić i Mihajlović kažnjavali propuste u odbrani rivala i vratili egal u roku od samo dva minuta, a na poluvreme se otišlo sa egalom.

Nastavak je doneo novo vođstvo Građevinara, ponovo u režiji Kaluđerovića, koji je drugi put matirao Borivoja Ristića, i to je bilo sve sa napadačkog repertoara domaćeg sastava, pošto su do kraja glavnu reč vodili učenici Radoslava Bataka.

Mitrović je u 55. poravnao za novi egal, da bi Olimpijakosova akvizicija Čumić još jednim golom stavio tačku na sadržajno popodne na "Čairu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA