≫ 

"Pao sistem" na utakmici hrvatske lige, VAR proradio pred kraj i potvrdio pobedu Rijeke

Riječani opravdali ulogu favorita u derbiju "Della učka"

  • 1
Var, var tehnologija, var soba, sudija Printskrin: Youtube/FIFATV

Fudbaleri Rijeke pobedili su Istru rezultatom 3:1 u 27. kolu hrvatskog šampionata i tako povratili drugu poziciju koju je nakratko zaposeo splitski Hajduk. Rival Istra, i dalje je tik uz opasnu zonu, na dva boda od dva najugroženija tima lige Intera iz Zaprešića i Varaždina, te istrane do kraja sezone očeuje teška borba za opstanak.

Lončar i Čolak su golovima u 5. i 70. minutu doneli vođstvo Riječanima za sigurnih 20, Perić-Komšić je prepolovio prednost gostiju, koji su trijumf potvrdili u nadoknadi vremena preko Murića.

Od ove sezone u hrvatskoj ligi sporne situacije nadlgeda VAR, a u Puli je sistem zakazao i bio van funkcije u većem delu drugog poluvremena, prenose hrvatski mediji.

Video nadzor je osposobljen pred kraj utakmice, baš kada je trebalo da se proveri treći gol rijeke u režiji Murića. Pozicija strelca gola u trenutku prijema lopte bila je predmet analize, a pregledom snimka utvrđeno je da Murić nije bio u ofsajdu, te je gol priznat, a Rijeka time osigurala tri boda u "Derbiju della učka", kako glasi naziv utakmice ekipe iz Pule i gostiju iz Kvarnerskog zaliva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    8. jun 2020 | 02:04

    I hrvati imaju var a kod nas će tek 2030 godine samo da bi neko pored svojih nekoliko klubova koji igraju za njih imao i sudjena u svoju korist

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA